بتن ریزی کف

خواص مکانیکی سیمان‌های هیدرولیکی توسط سیلیکات‌های آن (بلیت و آلیت) کنترل می‌شود. به علاوه، رفتار این نوع سیمان‌ها در فاز مایع (هنگام قرارگیری ترکیب در کوره) نیز به دو ماده دیگر (سلیت و براون میلریت) بستگی دارد.

سیلیکا فوم، ماده‌ای است که برای بهبود بسیاری از خواص سیمان نظیر مقاومت فشاری، مقاومت در برابر خوردگی و پیوند بین ذرات مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده زمان گیرش را افزایش می‌دهد و با این وجود، تاثیر آن بر روی افزایش استحکام منحصر به فرد است.

اردیبهشت تاثیر پوزولان در بتن: بررسی انواع، مزایا و معایب

این فرآیند چندمرحله‌ای تضمین می‌کند که سیمان تولید شده دارای کیفیت و ویژگی‌های مطلوب برای استفاده در ساخت و ساز باشد.د.

از این نوع سیمان در سازه‌ های دریایی، فاضلاب ‌ها، سد‌ها، پل‌ ها و غیره استفاده می ‌شود.

سازه‌های پیش‌ساخته بتنی، که در کارخانه‌ها تولید شده و سپس به محل نصب منتقل می‌شوند، از سیمان در ترکیب خود بهره می‌برند.

سیمان، از هشت ماده اصلی آهک، سیلیکا، آلومینا، مگنزیا، اکسید آهن، سولفات کلسیم، سولفور تری اکسید و آلکالین (نمک قلیایی) تشکیل می‌شود.

ساخت سریع سازه به دلیل نبودن زمان کافی برای گیرش (مانند پیاده‌رو)

سیمان‌های غیر هیدرولیکی برای سفت شدن به آب نیاز ندارند. گیرش این نوع از سیمان‌ها در شرایط خشک صورت می‌گیرد.

مقادیر کم ناخالصی‌ها در محلول جامد ممکن است طبیعت بلوری و واکنش‌زایی یک ترکیب با آب را زیاد تغییر ندهند، ولی مقادیر زیادتر آنها می‌توانند طبیعت آنها را تغییر دهند.

حتی از نوع۲ هم کمتر حرارت تولید می‌کند و دیر گیرتر از انواع دیگر است. این سیمان در بتن ریزی‌های حجیم مانند سدهای وزنی مصرف می‌شود.

ترکیب سیمان پرتلند از کارخانه‌ای به مراجعه به صفحه مقاله کارخانه دیگر به دلیل مشخصات سیمان و کانی‌شناسی مواد موجود متفاوت است. با این حال، به‌طور کلی، یک مخلوط یوتکتیک به دنبال آن است که گرمای ورودی مورد نیاز برای کلینکرینگ و هزینه کل مواد خام را به حداقل برساند و در عین حال سیمانی با عملکرد قابل قبول تولید کند.

با ترکیب و ذوب کردن مواد بوکسیت، آهک و کلینکر با یکدیگر، سیمان با آلومینای بالا تولید می ‌شود. گیرش اولیه و گیرش نهایی این نوع سیمان به ترتیب ۳٫۵ و ۵ ساعت طول می ‌کشد. بنابراین این سیمان جزو سیمان‌ های زود سخت شونده نیز محسوب می ‌شود.

فرآیندهای بالا را می‌توان بر اساس تغییر دمای درون کوره به چهار بخش تقسیم کرد:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *